home  

spacer

  arrangementen  

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Arrangementen & luxe catering Catering met pit

Nieuw arrangement: Pirates of the Caribbean

Arrangement met luxe cateringEen arrangement van een meeslepend avontuur vol spanning en sensatie. In dit arrangement is het idealistische leventje van de charmante kapitein Jack Sparrow afgelopen wanneer zijn aartsvijand, de doortrapte kapitein Barbossa zijn vrouw Mathilde ontvoert en hiermee ook de vervloekte munt te pakken heeft. De munt die uit een betoverde schat komt en ervoor heeft gezorgd dat Barbossa en zijn bemanning voor eeuwig moeten leven als "ondoden". Kortom; een arrangement volop spanning!

Hoe versla je een vijand die al dood is? Laat u meeslepen met deze avond vol show, spanning, muziek en gevechtsscènes!

Arrangementen met luxe catering

Een bijzondere invulling van uw personeelsavond/bedrijfsfeest met bijzonder luxe catering of walking dinner. Wij bieden u o.a. de volgende indrukwekkende thema’s:

Arrangement bij thema feest 1001 Nacht, Showtime, Pirates of the Caribbean, Caribbean Tropical Party's, Theaterfeest, Horrornight, De 3 Baronessen, Bedrijfsuitjes Fisje Bouwe, Country & Western Party`s, Familie v/d Kamp, The New Night Mare, America Trough the years & Arabian Night.

Workshops & Speciale Arrangementen

Van Berkel organiseert in samenwerking met diverse vooraanstaande organisatiebureaus, op maat, arrangementen voor uw evenement. U kunt hierbij denken aan een arrangement voor een bedrijfsuitje, relatiemarketing evenement, personeelsfeesten, nieuwjaarsborrel arrangementen, kick-off en productpresentatie in combinatie met luxe catering.

Workshops arrangementen schermenWat dacht u van een workshop schermen op een authentiek 14e eeuws kasteel! Of een van deze andere mogelijkheden met onze arrangementen, zoals Percussie, handboogschieten, bartender, bloemschikken etc...

Basis arrangementen (5 uur) zijn te boek vanaf € 42,50. Graag stellen wij met u een passend arrangement samen met luxe catering. Deze arrangementen zijn van toepassing op onze locaties.

Info over catering aanvragen

Een verschil wordt gemaakt door iets bijzonders.
© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78