home  

spacer

  catering brabant  

spacer

  Bergeijk catering

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Bergeijk Catering   Catering met pit

Bergeijk catering

Door onze ruime ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk betrouwbare toeleveranciers, waardoor wij u behulpzaam kunnen zijn bij de inrichting en decoratie tot en met het entertainment. Door de totale organisatie van uw catering in Bergeijk en omgeving aan ons over te dragen bespaart u zichzelf een hoop tijd en kosten. Heeft u zelf niet genoeg “ruimte” dan denken wij graag met u mee. Wij kunnen zorgen voor een compleet ingerichte partytent op uw terrein en uiteraard bent u altijd welkom op een van onze diverse locaties voor uiteenlopende doeleinden. Wij wensen u op voorhand een uitermate plezierig en welverzorgd feest of ontvangst tijdens uw walking dinner of catering in Bergeijk.

Bergeijk catering en partytent verhuur

Catering Brabant

Van Berkel Partner in Catering is een gerenommeerde cateraar uit Brabant. Wij staan immer garant voor goede catering op een bijzonder event in Bergeijk. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, personeelsfeest of een personeelsfeest in de regio Bergeijk. Wij beschikken zelf over bijzondere locaties. Maar de perfecte locatie kan misschien wel eens uw bedrijfspand zijn in Bergeijk?

Over de gemeente Bergeijk

Bergeijk is een plaats in de zuidelijke provincie Noord-Brabant. De gemeente Bergeijk heeft momenteel 18.096 inwoners. De gemeente Bergeijk is in 1997 ontstaan door de herindeling van de gemeenten Bergeyk, Luyksgestel, Riethoven en Westerhoven. Ofschoon van oorsprong een agrarische gemeente neemt toerisme en recreatie een steeds belangrijkere plaats in De gemeente kenmerkt zich dan ook door prachtig natuurschoon.

Referenties regio Bergeijk

Tevreden opdrachtgevers vormen de basis voor onze dienstverlening. Kijkt u eens naar onze catering referenties / catering bedrijven.

Info over catering aanvragen

De keuze van uw cateraar in Bergeijk: een kwestie van smaak© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur Bergeijk

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78