home  

spacer

  catering Breda

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Catering Breda   Catering met pit

Voor een fantastische cateringservice thuis (aan huis) in de regio Breda is Van Berkel party service uw steun en toeverlaat omtrent alle faceten die bij het organiseren van een feest en/of partij tot stand komen. De gehele inrichting c.q. het styling van uw catering thuis (aan huis) in de regio Breda kunt U aan ons overlaten.

Partytent verhuur Partyverhuur inrichting

Uiteraard zorgt Van Berkel party service voor een culinair en artistiek aanbod dat is aangepast op het thema. Bent u dus op zoek naar een party service voor een catering thuis in de regio Breda, dan horen wij graag van u.

Referenties Catering Breda

Tevreden opdrachtgevers uit de omgeving van Breda vormen de basis voor onze dienstverlening in de regio Breda en onder andere Terheijden, Teteringen, Chaam, Alphen, Zevenbergen, Oosterhout, Gravenmoer, Ulvenhout, Etten Leur, Dongen, Gilze Rijen, Hoge Zwaluwe, Zevenbergschen Hoek, Moerdijk, Rijsbergen, Rucphen, De Moer en Molenschot.

 • Catering in Etten-Leur, fam. Visser/Luxe hapjes combinatie koud en warm/Lounge banken en parasols/Party tent 10x12/Afsluiter broodje beenham/ kinderverjaardag met tovenaar en clown
 • Catering in Oosterhout, fam. Aalst/Koffie onvanst met petit four/Wok sessie/ Luxe partytent met indirecte sfeerverlichting/Perfect dinner show/Marktkramen ten behoeve van presentatie/Ontvangst entertainment de 3 baronessen
 • Catering in Breda, dhr. v.d. Heuvel/Fijnproeverij/Paviljoen/Personeelsfeest/Luxe wijkelken 73 cl/Roaler coast/Avond hapjes buffet
 • Catering in Moerdijk, mevr. Mulder/Workshop bon bons maken/Pergola/Sfeer Rustiek doormiddel van meubilair/ Chocoladefontein/Aansluitend brunch arrangement
 • Catering in Dongen, fam. van Dam/Culinaire proeverij/Feesttent/Huur verhuur moderne bar zwart LED verlichting
 • Dhr. en mevr. van Elst. Catering in Chaam / Breda met een partytent van 5 x 10 meter. De partyverhuur bestond uit statafels, gewone tafels en stoelen. We hadden lekkere borrelhapjes, een barbecue voor 40 personen en ijscokar met heerlijk italiaans ijs.
 • Catering in Prinsenbeek voor een 40 jarig huwelijkfeest voor de fam. van Dongen. Er was een diner voor naaste familie met op het feest borrelgarnituur en lekkere borrelhapjes. Als afsluiter was er een ijscokar met diverse soorten ijs.
 • Catering Service in Terheijden. Het ging om een personeelsfeest voor een lokaal transportbedrijf voor 250 personen. De aankleding van het personeelsfeest bestond uit een klassieke bar met professionele sfeerverlichting. Als decoratie hadden we onder andere een rode loper, luxe tafels, stoelen, statafels, een podium, garderobe-rekken, servies en bestek. Borrelhapjes en bittergarnituur maakte het personeelsfeest compleet. Diverse warme en koude buffetten, zoals een Grieks buffet, Chinees Indisch buffet en een Spaans tapas buffet. Hans en frietje was ook mogelijk.
 • Voor echtpaar Merkies / van Oosterhout regelde we de partyverhuur, zoals verschillende partytenten en een Belgische spiegeltent. De catering vond zich plaats in Zevenbergen en was bedoeld voor een zeer grote bruiloft. Voor de familie was er een ontvangst met high tea. De bruidstaart was erg indrukwekkend met Champagne van een goede patissier. Receptie met welkomstdrankje en culinaire hapjes zoals bittergarnituur. Een heerlijk diner d.m.v. walking diner. Het feest kwam op gang door diverse artiesten, zoals een geweldige show band.
 • Catering Service in Ulvenhout voor de 50ste verjaardag van Dhr. v. Etten. Verzorgen van een perfecte barbecue en dessert buffet. Partyverhuur met borden, bestek, buffettafels en natuurlijk de aankleding en alles ongewassen retour.
 • Party catering in de gemeente Oosterhout voor een bedrijfsfeest. De catering en catering service voor belangrijke gasten was top geregeld. Voor het personeelsfeest voor 250 personen leverde wij de heerlijke buffetten, borrelhapjes, walking diner voor 80 personen en een wijnproeverij van franse wijnen.
 • Catering Dongen
  50 jarig bestaan van een bedrijf. Iedere zaterdag leveren wij daar culinaire borrelhapjes. Leuk barretje voor in de winkel met een paar mooie statafels. Met o.a. een glaasje prosecco en verse jus orange.
 • Catering in Gilze-Rijen voor een 50 jarig huwelijksfeest voor de familie van Leur. Het ging om een culinair diner aan huis met een 4-gangen diner met afsluitend een grand dessert buffet.
 • Catering in Hoge Zwaluwe/Zevenbergschen Hoek. Bezorging van een warm/koud buffet voor 250 personen. Huren van tafels, stoelen, linnengoed, borden, bestek en servies en wij doen de afwas.
 • Party Catering Service Party verhuur Teteringen
  Totaal verzorging van een 26 jarige bruiloft bij dhr. en mevr. Grimbergen. Wij hebben diverse partytenten en mooie parasols georganiseerd met prachtige tafels, stoelen en terrasverwarmers. Eerst een High Tea en daarna een feest met show cooking, barbecue en walking diner. Culinaire catering op het hoogste niveau.
Info over catering aanvragen

De keuze van uw cateraar in de regio van Breda:
een kwestie van smaak

© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78