home  

spacer

  catering brabant  

spacer

  catering Den Bosch

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Catering Den Bosch   Catering met pit

Top Catering in Den Bosch

Door creativiteit met gerechten en een persoonlijke aanpak is Van Berkel de ideale Partner in Catering in Den Bosch. Wij organiseren uw receptie, diner, bruiloft, feest, reĆ¼nie, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of zakelijke bijeenkomsten tot in het detail. Als de catering in Den Bosch of zowel op een van onze bijzondere feestlocaties plaatsvindt, dragen wij niet alleen zorg voor het hapje en drankje, maar regisseren we het volledige evenement. Uiteraard leveren wij volledige interieurs, die vanzelfsprekend met u in nauw overleg samengesteld worden.

Partytent verhuur Partyverhuur inrichting

Catering Brabant

Van Berkel Partner in Catering is een gerenommeerde catering bedrijf uit Brabant. Wij staan immer garant voor goede catering op een bijzonder event in de gemeente Den Bosch. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een personeelsfeest in de regio van Den Bosch. Wij beschikken over unieke feestlocaties. Maar de perfecte feestlocatie kan misschien wel eens uw bedrijfspand zijn in Den Bosch?

Over de gemeente Den Bosch

Den Bosch is een stad in de gemeente 's-Hertogenbosch, tevens de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De stad Den Bosch ligt op een dekzandrug, welke loopt van Herpen naar Geertruidenberg. Deze dekzandrug stamt uit de laatste ijstijd en verhinderde ter plaatse een goede afwatering voor de Dommel en De Aa die na de laatste ijstijd uit de Centrale Slenk naar het noorden stroomden. Den Bosch werd als stad officieel gesticht vanuit Orthen, een oud domein van de graven van Leuven. Op de locatie was vermoedelijk al eerder spontaan een handelsnederzetting ontstaan, hetgeen opmerkelijk is omdat de meeste plaatsen destijds bij een klooster of als agrarische nederzetting ontstonden.

Referenties regio Den Bosch

Tevreden opdrachtgevers vormen de basis voor onze dienstverlening:
Stichting Jazz in Duketown
Arbo Ned
Citroen van de Berg
Fennis & Liebe
Fortis Bank
GGD Hart van Brabant
Politie Brabant Noord
Hager Tehalit
Hoeckel Grootverbruik
Fat Boy The Original
Mees Pierson
Pat-Kruger
Waterschap Aa & Maas
Talent Factory
Bam Infratechniek Zuid
EGS
RSP Wonen

Uitgebreide referenties Catering in regio Den Bosch, zoals Vught, Rosmalen en Hedel

Voor deze referenties hebben wij de catering verzorgd in 's Hertogenbosch (Den Bosch), Sint Michielsgestel, Cromvoirt, Helvoirt, Waalwijk, Hedel, Rosmalen, Den Dungen, Vlijmen, Engelen, Berlicum, Gemonde, Nuland, Ammerzoden, Drunen en Middelrode.

 • Catering 's Hertogenbosch
  Fam. van Rosmalen gaf een feest voor 150 personen. Hiervoor regelde wij de partyverhuur benodigheden, zoals trendy moderne luxe partytenten en parasols. Het feest was ter ere van de 50 ste verjaardag van Meneer van Rosmalen. Voor de catering organiseerde wij de amuses, culinaire borrelhapjes, walking diner en bijgaand enkele heerlijke wijnen in grote glazen. Er was ook een te gekke Soulband van 7 personen.
 • Catering Rosmalen
  Fam. de Wit had 125 Personen uitgenodigd op hun 25 jarige Bruiloft/ Huwelijksfeest. Diverse kleine partytenten, een pagode en partyverhuur met een klassieke rode loper waren aanwezig. Het werd een diner aan tafel met 6 gangen op sterrenniveau met een gezellige feestavond van 125 personen met zeer goed entertainment. Er waren warme en koude buffetten met onder andere een Chinees Indisch buffet, Spaans buffet met lekkere Tapas en een Italiaans buffet. Het dessert had heerlijk gesmaakt en de afsluiter met vuurwerk was helemaal geslaagd.
 • Catering in Waalwijk
  Het echtpaar van Bokhoven heeft voor de bruiloft catering ingeschakeld van Van Berkel Catering. Prachtige partytenten en een Belgische spiegeltent had de party verhuur afdeling van Van Berkel Catering geregeld. Er was een high tea, een receptie met borrel. De kwaliteit van de bruidstaart was super en de champagne en lekkere culinaire hapjes waren zeer goed bevallen. Voor het diner was gekozen voor een walking dinner, omdat dit lekker informeer is. Het avondfeest voor maar liefst 150 personen bestond uit lekkere Borrelhapjes, een DJ en een verlichte dansvloer.
 • Party Catering in Waalwijk
  Fam. Janssen wist precies wat ze wilde voor hun feest. Wij konden direct inspelen op hun wensen door het leveren van een partytent met als inrichting strak, modern, zwart met gelakte statafels en moderne strakke tafels en stoelen. Donkere blauwe lopers liepen door de partytent. De culinaire invulling bestond uit een live cooking show en diverse leuk entertainment.
 • Catering Rosmalen
  Fam. van Deursen wilde een Spaans tapas Buffet bestaande uit warm en koude gerechten. Deze buffetten werden geleverd met bestek, servies, glaswerk, tafels, stoelen. Alles kwam ongewassen retour, wel zo makkelijk voor hun.
 • Catering in Sint Michielsgestel
  Fam. van Vught was op zoek naar luxe exclusieve catering met een walking diner en bittergarnituur. De partyverhuur en prachtig ingerichte partytent werden ook door ons georganiseerd. De hemel, mooie vloerbedekking en het fantastisch meubilair sprak de gasten enorm aan. De ontvangst was voor 175 personen. De entertainment van de avond bestond uit lakeien die zorgde voor een humoristisch ontvangst. Dj Sjors en Sjimmie zorgde voor de muzikale invulling en voor veel gezelligheid op de verlichte led dansvloer.
 • Catering Den Dungen
  Bij de openingsborrel van een bedrijf uit Den Dungen verzorgde wij de catering voor maar liefst 300 personen. Deze receptie catering bestond uit lekkere culinaire borrelhapjes en de partyverhuur uit strakke statafels, stoelen en tafels.
 • Catering Ammerzoden
  Bruiloft bij fam van Egmond met diverse partytenten van het formaar 5x5 meter. Deze partytenten hadden een moderne inrichting met speciale led verlichting. Wij regelde verder de bruidstaart, champagne, amuses, diner en het grand dessert. Tevens was er een ijscokar en chocoladefontein.
 • Catering Vught
  Dhr. en Mevr. van Veen hadden gevraagd om een strakke maar toch gezellige inrichting van hun luxe barbecue met kreeft. Dessert en buffet met overheerlijke taartjes.
 • Party Catering Service Vught
  Feest in Vught. Partyverhuur met een klassieke warme Inrichting in de partytent van de afmeting 8 x 12 meter. VIP toiletwagen bij deze catering service op het allerhoogste niveau. Amuses van haute cuisine kwaliteit, hetzelfde als de walking dinner. Leuk op het feest waren de ouderwetse wijnkelken met heerlijke wijnen.
 • Partytenten verhuur in Berlicum
  Fam v.d. Doelen wilde een zeskantige partytent met rookglas. De vierkante partytent had afmetingen van 5x5 meter en werd gebruikt als ontvangsttent. Ook leverde wij de mooiste spiegeltent van Belgie met 19 meter doorsnede. De ontvangst was met onze lakeien en steltlopers. De catering bestond onder andere uit champagne, amuses, culinaire hapjes, prachtige franse wijnen, kreeften op de barbecue en een walking diner op sterren niveau
 • Catering Berlicum ('s Hertogenbosch)
  Familie van Engelen wilde culinaire catering voor 350 personen met diverse warme en koude buffetten: buffet frans georiƫnteerd, grieks buffet origineel, chinees indisch buffet, spaans tapas buffet en dessert buffet. Inclusief borden, bestek, buffettafels en decoratie.
 • Catering Service Sint Michielsgestel
  Barbecue + catering voor 50 personen. De heerlijke barbecue bestond onder andere uit specialiteiten van vlees en vis en natuurlijke het overheerlijke verse salade buffet. Party verhuur met borden, bestek en verder alle benodigheden voor het goed functioneren van het feest.

Kijkt u eens verder naar onze catering referenties / catering bedrijven.

Info over catering aanvragen

De keuze van uw cateraar in Den Bosch: een kwestie van smaak

© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78