home  

spacer

  catering brabant  

spacer

  catering Eindhoven

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Catering Eindhoven   Catering met pit

Catering in Eindhoven met passie en perfectie

Onbekommerd en zorgeloos uw feest vieren? Catering door van Berkel is een beleving op zich. U heeft een uitdaging wij de oplossing. Wij kunnen perfect maatwerk leveren voor bescheiden partijen of spectaculaire megafestijnen. Op een locatie door uw gekozen of op een van onze exclusieve feestlocaties. Voor uw catering in Eindhoven en omgeving kunnen wij zorgen voor partytent(en), inrichting, culinaire hoogstandjes en entertainment. Onze toegevoegde waarde maakt het verschil.

Catering Brabant

Van Berkel Catering is een bekende cateraar uit Noord-Brabant. Wij staan immer garant voor geweldige partycatering op een bijzonder event in de gemeente Eindhoven. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, High Tea in Eindhoven of een personeelsfeest in de regio van Eindhoven. Wij beschikken zelf over bijzondere feest- en trouwlocaties bij Eindhoven. Maar de perfecte feestlocatie kan misschien wel uw bedrijfspand zijn?

Catering Eindhoven

Over de gemeente Eindhoven

In Eindhoven telt de gemeenteraad 45 leden. Het college van burgemeester en wethouders (B&W) vormt het dagelijks bestuur van de gemeente. De burgemeester is voorzitter van de gemeenteraad en van het college van B en W. Eindhoven is de vijfde stad van Nederland met 210.860 inwoners per 1 januari 2007. De gemeente Eindhoven maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE en stedelijk netwerk BrabantStad.

Referenties regio Eindhoven

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij de catering service mogen verzorgen. Zij komen o.a. uit de volgende plaatsen: Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre, Best, Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Lieshout, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Oirschot en Boxtel.

  • Catering in Geldrop bij de familie van Boxtel, bestaande uit partyverhuur met klassieke partytenten zoals diverse partytenten van 5x5 meter en van 4x4 meter. Verder nog mooie parasols en terrasheaters. Deze cateringopdracht was voor 125 personen inclusief een feestavond met goochelaar uit Eindhoven. Wij serveerde daar diverse hapjes en bittergarnituur. Full Catering service Geldrop.
  • Catering opdracht uit Veldhoven: partyverhuur, zwarte statafels, stoelen, parasols en lounge banken. Deze aanvraag kwam voor de bruiloft van echtpaar van Mierlo / Slaats. Inbegrepen was koffie, thee ontvangst met petit fours. De bruidstaart hebben ze ook laten regelen door Van Berkel evenals de champagne en het walking diner voor 40 personen. 90 personen genoten die avond ook nog van een gezellig feest met lekkere culinaire hapjes dat door ons was georganiseerd.
  • Catering Aalst Waalre bij de familie Prinssen. Een heerlijke licht lunch en high tea met verrassende ingrediĆ«nten. Later op de dag was er de luxe barbecue / show cooking en wokken.
  • Catering in Waalre met partyverhuur materialen geregeld door Van Berkel Catering, zoals propaangas, fakkels, luxe strakke zwarte bartafels. Prachtige zwarte stoeltjes en mooie zwarte parasols. Dit alles was ter ere van het 40 jarig huwelijksfeest van de familie. Hierbij zat ook een gezellige high tea (met gelukkig mooi weer) begrepen evenals een ontvangst, walking diner, luxe borrelhapjes, bittergarnituur en hele mooie wijnen in Kelken.
  • Catering in Son bij de familie van Aalst. De zaken die zijn gehuurd van de partyverhuur bestonden uit een partytent van 5x5 meter en parasols. Het was een leuk en gezellig feest geworden met steigerhouten statafels en lounge banken. Alles goed voorzien van culinaire lekkere borrelhapjes, lekkere wijnen en drankjes.
  • Catering opdrachten uit Son en Breugel voor maar liefst 350 personen. De totale inrichting is hier gedaan met o.a. tafels, stoelen, statafel,s thema-aankleding, wanddecoratie. Het was een personeelsfeest/bedrijfsfeest op het industrieterrein Ekkersrijt. Voor de medewerkers was het een themafeest om nooit te vergeten. De bedrijfshal was omgetoverd in de sfeer van het thema. Hier werden diverse culinaire exclusieve buffetten opgediend. De live cooking show trok ook veel aandacht.
  • Catering Sint Oedenrode in Brabant. fam. Janssens huurde bij ons een warme klassieke Belgische spiegeltent voor hun groot feest van 250 personen. Compleet met walking diner, ijscokar en veel en goed entertainment.
  • Catering in Boxtel, aangevraagd door fam. de groot. Ze wilde een luxe diner voor 15 personen, een borrel voor 75 personen en ''s avonds een feest voor 125 personen ter ere van een 40 jarige huwelijksfeest. De party verhuur van Van Berkel regelde de totale inrichting van de schuur. Wij leverde onder andere de luxe toiletwagen, partytent 4x4 meter, diverse buffetten (warm koud buffet, Italiaans buffet, Spaans buffet, Tapas buffet) en een Grand dessert + ijcokar.
  • Catering in de gemeente Boxtel met warm & koud buffet inclusief borden, bestek en servetten. (alles ongewassen retour)


Kijkt u eens verder naar onze catering bedrijven referenties.

Info over catering aanvragen

De keuze van uw cateraar in Eindhoven: een kwestie van smaak

© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap
Catering Eindhoven | Catering

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78