home  

spacer

  catering brabant  

spacer

  Heeswijk-Dinther

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Catering in Heeswijk Dinther   Catering met pit

Catering in Heeswijk-Dinther van voortreffelijke kwaliteit

Door onze ruime ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk betrouwbare toeleveranciers, waardoor wij u behulpzaam kunnen zijn bij de inrichting en decoratie tot en met het entertainment. Door de totale organisatie van uw Catering in Heeswijk-Dinther en omgeving aan ons over te dragen bespaart u zichzelf een hoop tijd en kosten. Heeft u zelf niet genoeg “ruimte” dan denken wij graag met u mee. Wij kunnen zorgen voor een compleet ingerichte partytent op uw terrein en uiteraard bent u altijd welkom op een van onze diverse locaties voor uiteenlopende doeleinden. Wij wensen u op voorhand een uitermate plezierig en welverzorgd feest of ontvangst tijdens uw catering in Heeswijk-Dinther.

Catering Brabant

Van Berkel Partner in Catering en Partyverhuur is een gerenommeerde cateraar uit Noord-Brabant. Wij staan immer altijd garant voor fantastische catering in de gemeente Heeswijk Dinther in de omgeving van Veghel. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een familiefeest in de regio van Heeswijk Dinther. Wij beschikken zelf over enkele mooie partycentra.

Heeswijk dinther catering en partytent verhuur

Over Heeswijk Dinther

Heeswijk-Dinther is een plaats in de zuidelijke provincie Noord-Brabant. Heeswijk-Dinther is een samensmelting van de dorpen Heeswijk en Dinther. Deze dorpen die tegen elkaar aan liggen zijn in 1969 samengevoegd tot de gemeente Heeswijk-Dinther. In 1993 is deze gemeente weer opgeheven en ondergebracht onder de gemeente Bernheze. Onder de gemeente Berheze vallen ook de volgende plaatsen: Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Loosbroek.

Referenties regio Heeswijk-Dinther

Tevreden opdrachtgevers vormen de basis voor onze dienstverlening. Kijkt u eens naar onze catering referenties / catering bedrijven.

Info over catering aanvragen

De keuze van uw cateraar in Heeswijk-Dinther: een kwestie van smaak

© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78