home  

spacer

  catering brabant  

spacer

  Tilburg catering

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Tilburg Catering   Catering met pit

Catering in Tilburg belevenis van alle zintuigen

Bij een Catering in Tilburg maakt u met van Berkel Partner in Catering de juiste keuze. Onze culinaire kwaliteiten, betrokkenheid, creatieve en flexibele insteek en ons brede scala aan mogelijkheden zorgen ervoor dat uw gasten zich in het middelpunt voelen. De vele mogelijkheden in combinatie met de juiste prijs en kwaliteit maken ons bedrijf de ideale partner op een Catering in Tilburg. Indien u zelf geen locatie beschikbaar hebt, bent u altijd welkom op en van onze prachtige feestlocaties in de omgeving van Tilburg.

Partytent verhuur Partyverhuur inrichting

Catering Brabant

Van Berkel Partner in Catering is een gerenommeerde cateraar uit Brabant. Wij staan immer garant voor catering op elk evenement in Tilburg en de omgeving van Tilburg, zoals bijvoorbeeld personeelsfeesten, bedrijfsfeesten of familiefeesten. De perfecte locatie kan misschien wel eens uw bedrijfspand zijn in Tilburg of omgeving?

Over de gemeente Tilburg

Tilburg is ontstaan uit gehuchten en kleine dorpen, zogenaamde herdgangen, die met elkaar in verbinding stonden. De oude dorpskernen zijn nog steeds terug te vinden in de namen van verschillende oude wijken zoals de Heuvel, 't Heike, Korvel, Veldhoven, Broekhoven, Oerle, Hasselt en 't Goirke. Pas in 1809 krijgt Tilburg stadsrechten. Rond 1960 was de economie in Tilburg sterk afhankelijk van de textielindustrie. Rijke families die hierachter stonden waaronder onder andere: Mutsaerts, van de Kimmenade en Van Thiel. Toen steeds meer fabrieken hun poorten sloten, werd het hoog tijd voor veranderingen. In de afgelopen 25 jaar is een goed economisch klimaat opgebouwd.

Referenties uit de regio Tilburg, Waalwijk, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Loon op Zand, Biest-Houtakker, Goirle, Moergestel, Dongen, Udenhout en Gilze-Rijen

Tevreden opdrachtgevers vormen de basis voor onze dienstverlening in Tilburg:
Kijkt u eens naar onze catering referenties / catering bedrijven.

 • Catering in Oisterwijk / Moergestel
  Catering gemeente Oisterwijk. Op het terrein van Van Bommel Schoenen in Moergestel een ontvangst voor 400 personen, borrelen, borrelhapjes en bittergarnituur. Partyverhuur met alleen statafels en enkele zitjes.
 • Catering Waalwijk
  Familieuitje voor de familie van Dongen op een zondagmiddag met een gezellige high tea voor 30 personen. Aansluitend aan de high tea was er 's avonds een warm koud buffet. Diverse kleine partytenten en parasols. De partyverhuur bestond uit klassieke statafels een 40-tal zitplaatsen en een podium voor het orkest.
 • Biest-Houtakker professionele catering
  Op een huwelijk van het echtpaar Geerts was de gehele dag de party catering en party verhuur verzorgt door Van Berkel Catering voor 75 personen:
  - een prachtige zeskantige partytent
  - 4 zwarte parasols
  - zwarte statafels
  - zwarte stoelen
  - verlichting
  - geluid
  - podium
  - tapijttegels
  - garderobe
 • Catering in Hilvarenbeek
  25-jarig huwelijksfeest voor 90 personen met een 6-gangen sterrendiner met overheerlijke wijnen. Partyverhuur bestaande uit: gouden stoelen, zilver bestek, engels porselein en een belgische spiegeltent.
 • Catering Waalwijk / Gilze-Rijen / Udenhout / Loon op Zand / Oisterwijk
  Champagne ontbijt voor diverse werknemers in verband met het 40-jarig bestaan van de zaak. Tevens de barbecue catering van deze mensen voor hun families.
 • Van Berkel Catering in Oisterwijk
  Familie van Ginneken wilde voor 35 personen een walking dinner gecombineerd met een klein puntzakje friet. Party verhuur met 4 hele mooie passende statafels.
 • Party catering service Goirle
  2-daags evenement met op de eerste dag een klantenontvangst van 's morgens 10 uur tot 's avonds 19:00 uur. Koffie en thee ontvangst met petit-fours en verder de gehele dag drankjes, lekkere culinaire borrelhapjes en fingerfood. Afsluitend was er een chinees indisch buffet, italiaans buffet en spaans tapas buffet.
 • Partycatering Tilburg
  In de Schouwburg van Tilburg leverde Van Berkel voor 500 personen een origineel chinees-indisch buffet, diverse warme en koude buffetten en heerlijke amuses vooraf.
 • Catering service Udenhout / Tilburg
  Voor een vaste opdrachtgever verzorgen wij jaarlijks de vakantieborrel met lekker luxe hapjes en een zeer uitgebreide barbecue / BBQ. Tijdens de kerstborrel een overheerlijk warm koud buffet, jaarlijks zeer afwisselend. Ieder jaar organiseren we ook een klantendag met luxe exclusieve catering en wij serveren dan een walking dinner op sterrenniveau.
 • Party Verhuur en Partytenten Verhuur in Berkel Enschot
  Luxe Verhuur Partytent ten behoeve 25 jarige Bruiloft met hele mooie witte Partytenten gecombineerd met een spiegeltent. Zeer luxe Exclusieve Aankleding en Decoratie. De party Catering service was van zeer hoge kwaliteit.
Info over catering aanvragen

De keuze van uw cateraar in Tilburg: een kwestie van smaak

© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Catering met kelner met wijnfles

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78