home  

spacer

  catering brabant

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Catering in Brabant   Catering met pit

Catering concepten uit Brabant

Uw partner in originele/Trendy en klassieke concepten. Vakkundig gastheerschap heet u welkom in wereld van de culinaire cateringservice. Tevens voorziet Van Berkel Partner in Catering uit brabant al Uw catering voor bruiloften, partijen, personeels- en jubileumfeesten en vele andere gelegenheden. Alle ingrediënten die nodig zijn om van uw feest of evenement een onvergetelijk succes te maken.

Catering met eerlijke producten en smaken uit Brabant

“Hoe mooier het ingrediënt, hoe mooier het resultaat.” Daarom werken we uitsluitend met top producten. In combinatie met de jarenlange ervaringen van onze chef-kok Paul van der Doelen geeft dit de meest bijzondere resultaten. Gewoon genieten. Partycatering op zijn best.

Brabant catering en partytent verhuur

Waarom kiezen voor Van Berkel Partner in Catering

Het onderscheidende vermogen van Van Berkel Partner zit in de bezieling om telkens weer de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. Stel, u heeft binnenkort een feestelijke aangelegenheid, dan weet u dat het organiseren hiervan veel tijd in beslag kan nemen. Van Berkel Partner in Catering draagt graag haar steentje bij om u op het gebied van catering en partyverhuur veel tijd en moeite te besparen.

Op deze pagina hebben we de catering in Brabant in kaart gebracht. Op de onderstaande kaart van Google Maps staan de verschillende plaatsen in Brabant waar wij onze catering leveren. Uiteraard leveren we ook catering aan in andere plaatsen in Brabant. Naast catering leveren we ook leuk entertainment op uw feesten, zoals zangeressen, goochelaars of andere leuke invulling van uw feest.

Nieuw: Pop-up Restaurant Kasteel Henkenshage (Sint-Oedenrode)

Een unieke ervaring: dineren bij pop-up restaurant Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Ook voor een heerlijke lunch kun je hier terecht.


Info over catering aanvragen
© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap
Brabant | Noord-Brabant | Catering | Partycatering | Thuis catering

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
12 walking dinner
13 vacatures
14 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur Brabant

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78