home  

spacer

  catering brabant  

spacer

  catering Helmond

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Catering Helmond   Catering met pit

Catering in Helmond op maat

Van Berkel Partner in Catering fungeert graag als totaalorganisator van gezellige grote tot aan een knusse en kleine Catering in Helmond en omgeving. Naast full-service cateringactiviteiten zijn wij ook gespecialiseerd in het inrichten en decoreren van de desbetreffende locatie. Bovendien kunt u voor u Catering in Helmond en omgeving gebruik maken van een van onze fantastische locaties zoals een Middeleeuws kasteel of trendy ingerichte oude Hoeve. Bij van Berkel zult u altijd de locatie vinden die bij u feest aansluit. Het continu overtreffen van het verwachtingspatroon van de opdrachtgever staat centraal.

Catering Brabant

Van Berkel Partner in Catering is een gerenommeerde cateraar uit Best. Van Berkel Catering staat garant voor een goede cateringservice op elke feest of bedrijfsevenement. Of het nu om een familiefeest of personeelsfeest gaat, wij beschikken zelf over enkele zeer bijzondere locaties voor elk soort evenement.

Catering Helmond en partytent verhuur

Over Helmond, Deurne en omgeving

Helmond is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Helmond maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE en stedelijk netwerk BrabantStad. Helmond ligt aan de Zuid-Willemsvaart en de beek de Aa. Kenmerkend voor de stad Helmond is het verleden van de textielindustrie. De straatnamen die op -wal eindigen duiden op de voormalige vestingstad Helmond, waar het veertiende eeuwse kasteel onderdeel van uitmaakte.

Referenties regio Helmond / Deurne

Tevreden opdrachtgevers vormen de basis voor onze dienstverlening.
Kijkt u eens verder naar onze catering referenties.

Catering service referenties uit de regio Deurne, Helmond, Bakel, Asten, Heusden, Someren, Stiphout, Mierlo, Beek en Donk, Aarle Rixtel en Gemert.

 • Catering Gemert
  De Familie van Someren huurde een partytent van 10 x 15 meter bij Van Berkel Catering met een ontvangst tent van 5 x 5 meter. Party verhuur met strakke zwarte statafels, mooie verlichting, zwarte stoelen en rechte tafel. Tevens was de bar voorzien van LED verlichting. De culinaire catering bestond uit een leuke high tea in de middag en 's avond waren er borrelhapjes en bittergarnituur.
 • Catering in de plaats Someren
  Gezellig 25 jarig huwelijksfeest van de familie Sprengers met 's middags een overheerlijke biologische barbecue en 's avonds voor 125 gasten een walking dinner van top kwaliteit. Hierbij waren en kleine partytenten van 5 x 5 meter aan huis gebouwd. Met acht mooie parasols en enkele tafels en stoelen en witte vierkante statafels.
 • Catering opdracht in Deurne
  Echtpaar van de Donk/ van Gemert. Huwelijk met partytenten van 10 x 20 meter en 4 x 4 meter. De partyverhuur bestond uit gekleurde ronde statafels, professionele tentverlichting en een podium. Koffie en thee ontvangst met een kleine high tea was in de puntjes verzorgd. Als diner was er een luxe barbecue en aansluitend 's avonds lekkere borrelhapjes en diverse bittergarnituren.
 • Catering Helmond
  Personeelsfeest / bedrijfsfeest georganiseerd door Van Berkel Catering voor 250 personen. De bedrijfshal was geheel aangekleed met professionele verlichting, goed geluid, tapijttegels, garderobe, statafels, bloemen en planten. Dit met een zeer trendy en strakke uitstraling. De eerste dag was er een bedrijfsfeest voor VIP's bestaande uit een heerendiner met 6-gangen op sterrenniveau. De volgende dag was er het personeelsfeest voor 250 personen die gebruikt konden maken van een italiaans buffet, chinees indisch buffet, frans warm koud buffet en een spaans tapas buffet. De diverse DJ's maakte de sfeer helemaal compleet, afgewisseld door allerlei artiesten.
 • Aarle-Rixtel Catering
  Echtpaar Janssen / van Deurne bestelde een verzorging van koffie en thee ontvangst, bruidstaart met champagne, een receptie voor 150 personen, een diner/avondfeest voor 150 personen en tijdens het avondfeest verzorgde Van Berkel een walking diner. Zeer aparte partytenten uit Belgiƫ maakte het feest compleet. De bartafels en statafels waren voorzien van ingebouwde led verlichting.
 • Catering in Bakel
  Warme en koude buffetten voor 150 personen voorzien van borden, bestek, buffettafels en alles kon ongewassen retour.
 • Catering Gemert
  Bezorgen van een engelse high tea voor 30 mensen en voor 's avonds een barbecue voor 50 personen inclusief alle materialen voor het goed functioneren van het geheel.
 • Catering referentie in Stiphout
  Bij de familie van Bakel verzorgde Van Berkel Catering een zeer trendy avond feest met heerlijke culinaire hapjes, mooie wijnen in wijnkelken, een fantastische showband en voor tot achter animatie.
 • Catering Beek en Donk
  VIP catering voor 12 personen. Diner aan huis.
 • Catering Asten Heusden
  Thuis catering voor 30 personen voor een 50 jarig huwelijksfeest van de familie van Asten. Hierbij leverde wij twee kleine partytenten van 5 x 5 meter. Er was een klassieke inrichting en decoratie van mooie bloemen en planten. Culinair: voorgerechten buffet, hoofdgerechten buffet en nagerechten buffet. Dit is party catering service op maat.
Info over catering aanvragen

De keuze van uw cateraar in Helmond: een kwestie van smaak

© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78