home  

spacer

  catering Oss

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Catering in Oss  Catering met pit

In de regio Oss kan Van Berkel partycatering uw catering thuis (aan huis) of bedrijfsfeest geheel naar uw wensen samen stellen. Op het gebied van maaltijden bieden wij u onder andere barbecues, diners, buffetten, een plate-service of luxe hapjes. In combinatie met de aankleding van uw locatie of een van onze schitterende feesttenten is succes gegarandeerd met onze catering in Oss en omstreken.
Interesse in een catering thuis of bij uw op de zaak?

Partytent verhuur Oss Partyverhuur inrichting Oss

Neem gerust contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor uw feest in Oss kunnen opmaken.

Enkele referenties van onze catering in Oss

Referenties van onze partycatering uit de dorpen vlakbij Oss. Zoals catering in Berghem, Heesch, Schaijk, Nistelrode, Landerd, Macharen, Teeffelen, Geffen, Maasdonk, Nuland, Vinkel, Zeeland, Haren en Reek. Hier volgen enkele omschrijvingen van de catering werkzaamheden bij onze opdrachtgevers.

 • Catering in Wijchen, fam. Driessen/Grand dessert buffet/Statafels recht/Zittafels rond/Luxe rieten stoelen/Verjaardagsfeest/Klassieke decormaterialen
 • Catering in Tiel, fam. Gisberts/Cocktail en bordjes/Inrichting rustiek/Ontvangst entertainment Lakei/Koffie en thee met bon bons/Huur party tent met tapijttegels
 • Catering in Oss, fam. Everaerts/High tea/Klassiek meubilair/Zilverbestek met engels servies/Familiere√ľnie/Luxe tent accommodatie
 • Catering in Elzenburg, mevr. Heijmans/Culinaire presentatie/Fat Boys/ Tuinfeest/Champagneontvangst met luxe frans gebak/Violiste en pianist voor muzikale ondersteuning
 • Catering in Berghen, dhr. Beckers/Bierfeest/Picknick tafels/Tent pagode sfeerverlichting inclusief dimmers
 • Catering in Heesch met een luxe barbecue inclusief onze kok. Partyverhuur bestaande uit borden, bestek, servetten, buffettafels, stoelen en statafels.
 • Party Catering Service in de plaats Heesch voor de bruiloft van het echtpaar Basten. Onze partyverhuur moest strakke bartafels en lounge banken leveren. Daarnaast ook verlichting, strakke stoelen en tafels en partytenten. Een koffie en thee arrangement was ook inbegrepen. Bij de receptie werden lekkere culinaire borrelhapjes geserveerd. Op het diner van 20 gasten konden wij genieten van 4 heerlijke gangen. De feestavond was toegankelijk voor 115 personen.
 • Catering in Oss bij de fam. van Schaijk. Feestavond voor 150 personen. Partyverhuur met een klassieke partytent. De catering bestond uit warme & koude buffetten. Verder waren de artiesten Hans en Frietje aanwezig en een gezellige feest DJ.
 • Catering in Nuland. Lekker warm & koud buffet op z'n Italiaans met borden, bestek, luxe servetten en buffettafels.
 • Catering in Berghem vlakbij Oss: zeer exclusieve luxe catering voor 18 personen bestaande uit een diner met maar liefst 8 gangen op 2 sterren niveau met zilver porselein kandelaars.
 • Onze catering in Schaijk bij Dhr. en Mevr. van Nuland. Zij wilde graag gebruik maken van onze partyverhuur en lieten via deze afdeling gelakte witte bartafels, superverlichting en banken met kussens regelen. Luxe partytenten 5x5 en 4x4 meter met parasols waren ook nodig. 20 personen waren er op de high tea voor speciaal genodigden. Walking Dinner voor 140 personen met daarna artiesten, een DJ en een verlichte dansvloer. Kortom: exclusieve party Catering.
 • Catering in Nistelrode op een 25 jarig Huwelijksfeest voor 60 Personen bij de familie Baaten. Qua partyverhuur wilde ze een mooie klassieke partytent van 5x5 meter met parasols voor buiten. Wij maakte de amuses, vegetarische barbecue en verzorgde Live Cooking.
 • Party Catering Service in Macharen. Wij organiseerde een zeer luxe barbecue + een Grand dessert bij het buffet. Daarnaast ook een partytent van 5x10 meter die we snel hadden opgezet. Party verhuur met parasols en prachtige statafels.
 • Catering Zeeland (Noord-Brabant) voor het trouwen van echtpaar Van Megen. Zoals bij veel catering opdrachten moesten we ook hier de partytenten, pagode en party verhuur regelen. We hebben gekozen voor de stijl: modern, warm en strak. Ook was er een Live Cooking Show op haute cuisine niveau. Van Berkel is ook uw partner in catering in Zeeland.
 • Party Catering Service Zeeland in een tennishal met maar liefst 1500 personen. Dit was een high tea + Barbecue / Wokken + ijscokar. Alleen het culinaire gedeelte deze keer.
 • Catering in Nuland: Een warm en koud buffet, Italiaans buffet, Tapas Buffet en Spaans Buffet bij een particulier in Nuland.
Info over catering aanvragen

De keuze van uw catering in Oss en omstreken:
een kwestie van smaak

© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78