home  

spacer

  catering Rotterdam

   

deze pagina delen, printen of opslaan

 
   
  Van Berkel Catering Logo
Bel: 0413 - 36 29 78Catering Rotterdam   Catering met pit

Feest vieren is ons vak en wij zorgen door middel van een unieke beleving voor een avondvullend programma op uw locatie in de regio Rotterdam. Zo is het uiteraard mogelijk om een exclusieve partytent in de regio van Rotterdam te plaatsen. Door onze enorme ervaring in catering aan huis kunt u onbezorgd genieten en nemen wij de gehele organisatie van u over. Bovendien draagt Van Berkel cateringservice zorg voor het gehele interieur en exterieur. Culinair genieten in Rotterdam in combinatie met wervelend entertainment begint bij Van Berkel cateringservice.

Partytent verhuur Rotterdam Partyverhuur inrichting Rotterdam

Referenties Catering Rotterdam en regio

Tevreden opdrachtgevers uit de omgeving van Rotterdam vormen de basis voor onze dienstverlening:

 • Catering in Schiedam, fam de Jong/40 jarig huwelijksfeest/Champagne bruidstaart/Receptie aan huis/Walking diner/Constructie tent/Moderne inrichting
 • Catering in Vlaardingen, mevr. de Bruijn/Kook workshop thema spanje/Wijnproeverij spaanse wijnen/Concept trendy/Roaler coast voorgerechten presentatie/Spaanse bieren in grootte ijsschalen/Zomerse parasols
 • Catering in Ridderkerk, fam. Konings/50st verjaardag/Maaltijdvervangende high tea/Dinerbuffet/Aansluitend avondfeest/Coverband/Champagnetoren
 • Catering in Barendrecht, fam. Hurkmans/Themafeest/1001 nacht deco/Entertainment passen bij thema/Vuur en slangen show/Prachtige feesttent/Afsluiter luxe sandwiches met koffie enthee
 • Catering in Capelle aan den IJsel, dhr. Verstegen/Dinerbuffet/Klassiek/Speciale wijnen in wijnkelken 73 cl/Bijeenkomst bestuursvereniging/Schuur omgetoverd tot luxe feestruimte
 • Catering in Ridderkerk bij een 25 jarig huwelijksfeest van de familie Vlaardingen met trendy party verhuur van luxe partytenten gecombineerd met Belgische spiegeltenten. 2 dagen Fantastisch Feest met een Diner van 6 gangen voor 25 personen. Tevens een brunch d.m.v. high tea en champagne. Gevolgd door een luxe feestavond voor 150 personen met heerlijke wijnen en voortreffelijke culinaire hapjes.
 • Een regio barbecue catering in de volgende plaatsen voor 1 opdrachtgever op dezelfde dag: Catering Capelle aan de IJssel, Krimpen aan de IJssel, Ouderkerk, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Ridderkerk, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Schoonhoven en Albrandswaard. Barbecue catering met materialen zoals parasols, barbecue's, buffettafels, stoelen, statafels, borden, bestek, servetten en servies. Alles inclusief koks en bedienend personeel.
 • Catering in de plaats Spijkenisse met een gezellig feest voor de fam. Vissers Er waren 150 personen op het feest in de partytenten. Statafels en een paar zitgelegenheden waren geregeld. Verder bestond de catering uit amuses, culinaire borrelhapjes, luxe barbecue, live cooking en heerlijke wijnen in mooie wijnkelken. De afsluiting was met een heerlijke verse puntzak friet.
 • Catering in Rhoon voor 80 personen met een voortreffelijk italiaans Buffet / Warm koud Buffet. Het feest was voorzien van alle feestmaterialen zoals, tafels stoelen, garderobe, statafels, servies, glaswerk, borden, bestek en buffettafels. Al het bestek en services kwam ongewassen retour.
 • Catering Papendrecht bij de familie Michielsen. Luxe Partytenten Verhuur Party Verhuur voor de 50ste Verjaardag van mevrouw Michielsen met een ontvangst voor 40 personen met champagne en lekkere culinaire borrelhapjes. Verder bestond de feestavond nog uit heerlijke wijnen, een heus walking diner en cooking Grand Dessert.
 • Catering in de omgeving van de plaats Barendrecht. Een informele personeelsborrel voorzien van leuke warme Inrichting met partytent en lounge banken, lekkere borrelhapjes en een heerlijke barbecue. Na de barbecue was er een leuke ijscokar met heerlijke ijsjes.
 • Catering Service Schiedam. Uitserveren van een diner voor 25 Personen. Het ging hierbij om een verlovingsfeest voor het echtpaar Dumont met 8 gangen diner op 2 sterren niveau. Luxe exclusieve catering in Schiedam geregeld door Van Berkel Catering.
Info over catering aanvragen

De keuze van uw cateraar in de regio van Rotterdam:
een kwestie van smaak

© Copyright voorwaarden | catering sites | catering brabant | catering factuur | sitemap

boogje

01 van Berkel Catering
02 catering bij u op bedrijf
03 partycatering bij u thuis
04 arrangementen
05 bedrijfscatering
06 kijkje in de keuken
07 barbecue catering
08 high tea
09 referenties
10 partyverhuur
11 feesten
12 exclusieve luxe catering
13 walking dinner
14 vacatures
15 contact

Offerte aanvragen voor catering

Statafel partyverhuur

Feest locatie Auberge Eeckaerde Kasteel Henkenshage Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve
Bel Catering Van Berkel
0413 - 36 29 78